Цукати мікс
Це зацукровані шматочки натуральних фруктів, ягід або навіть овочів. В якості основи використовують різні їх види: як місцеві, так і екзотичні. Готують солодкість шляхом довгого варіння в сиропі і подальшої сушки. Технологія і принцип схожі з приготуванням варення, тому цукати іноді називають «сухим варенням». Зберігатися цей східний десерт може протягом цілого року.
Найбільш корисними за складом вважаються цукати з щільних плодів, у яких при варінні не сильно руйнується м'якоть: абрикоса, груші, яблука, цитрусових, слив і т. д. В більшості з них міститься багато клітковини.
Калорійність (на 100г): 170 ккал
Термін зберігання: до 2 років
Умови зберігання: не нижче 20°С
Користувальницькі характеристики | |
---|---|
Культура | Цукати |
- Ціна: 290 ₴/кг