
Кавун
Кавун – це ягода, яка відрізняється низькою калорійністю. Його енергетична цінність в середньому складає всього 38 кілокалорій на 100 грамів м'якоті. Це не дивно, адже кавун приблизно на 92-93 відсотка складається з води. Але зате все інше – це виключно корисні речовини: вітамін А – важливий антиоксидант, корисний для зору.
Вітаміни В1 і В6 беруть участь в обмінних процесах, нормалізують функції нервової системи. Вітамін Е – ще один сильний антиоксидант, особливо важливий для репродуктивної функції. Вітамін В9 – фолієва кислота корисна для когнітивних функцій. Вітамін С – антиоксидант, зміцнює стінки судин і підвищує імунітет. Крім того, у кавунах є незамінні амінокислоти, макро - і мікроелементи.
В цілому, можна говорити про підвищення імунітету і тонусу організму, загальне оздоровлення при регулярному вживанні цього продукту. Дуже корисним вважається і олія кавуна. Отримують його з кавунових насіння, які містять жирні кислоти.
Калорійність (на 100г): 38 ккал
Термін зберігання: до 15 днів
Умови зберігання: від +2°C до +8°C при вологості 85-90%
Основні атрибути | |
---|---|
Тип продукції | Свіжі |
Культура | Кавуни |
- Ціна: 10 грн/кг