Помідор червоний сливка
Корисні речовини в помідорах:
Вітамін С. Важливе живильна речовина-антиоксидант. Один помідор середнього розміру може забезпечити близько 28% добової норми споживання (RDI).
Калій. Незамінний мінерал, який корисний для контролю артеріального тиску і профілактики серцевих захворювань.
Вітамін К1, також відомий як філохінон. Вітамін К важливий для згортання крові і здоров'я кісток.
Вітамін В9 (фолат). Важливий для нормального росту тканин і функціонування клітин, що особливо актуально для вагітних.
Лікопін. Червоний пігмент та антиоксидант лікопін — найпоширеніший каротиноїд в дозрілих помідорах. Найвища концентрація його в шкірці. Детальніше про його впливі йдеться нижче.
Бета-каротин. Антиоксидант, який часто надає їжі жовтий або оранжевий відтінок, перетворюється у вітамін, А у вашому організмі.
Нарингенин. Виявлено, що цей флавоноїд, виявлений в шкірці томатів, зменшує запалення і захищає від різних захворювань, що подтвердилосль иследованием на мишах.
Хлорогенова кислота. Могутню антиоксидантну з'єднання, яке знижує кров'яний тиск у гіпертоніків.
Калорийность (на 100г): 17 ккал
Срок хранения: до 10 дней
Условия хранения: от +1°C до +5°C при влажности 90%
Основні | |
---|---|
Тип продукції | Свіжі |
Тип | Вагові |
Виробник | БЕТ |
Користувальницькі характеристики | |
Культура | Помідор |
- Ціна: 190 ₴/кг