Капуста червоноголова (фіолетова, синя)
Капуста червоноголова містить безліч антиоксидантів та інших корисних для організму речовин.
Колір капусти може бути від темно-бордового до насиченого фіолетового і блакитно-зеленого, в залежності від кислотності грунту.
Фіолетова капуста, порівняно з білокачанної, містить більше вітаміну С і вітаміну К — 44% і 72% від денної норми. Каротину в такій капусті більше в 5 разів, також набагато більше калію.
У фіолетовій капусті міститься багато антиоксидантів, що стимулюють процес регенерації клітин організму.
Калорійність (на 100г): 25 ккал
Термін зберігання: до 3 місяців
Умови зберігання: від 0°C до +3°C при вологості 80-90%
Основні | |
---|---|
Тип продукції | Свіжі |
Користувальницькі характеристики | |
Культура | Синя капуста |
- Ціна: 124 ₴/кг