Фундук бланшований сирий
Фундук корисний для серця й судин, завдяки високому вмісту калію його рекомендують «сердечникам». У народній медицині з листя орешня роблять сечогінний чай. Він має зміцнювальні властивості, допомагає виводити токсини.
У косметології застосовують олію з фундука. Ним живлять шкіру, роблять маски для волосся й нігтів, додають у скраби як основу, щоб не пошкодити твердими частинками шкіри. Кашицу з фундука раніше застосовували як барвник для волосся. Горіх надає їм каштанового відтінку.
Калорійність (на 100 г): 646 ккал
Термін зберігання: від 15 до 30 днів
Умови зберігання: от 0°C до +10°C при влажности 70%
Основні | |
---|---|
Фасовка | Пакет |
Культура | Фундук |
Користувальницькі характеристики | |
Тип | Горіх |
- Ціна: 710 ₴/кг