Лохина свіжа
Лохина за зовнішнім виглядом дуже схожа на чорницю. Ягоди можна відрізнити за кольором — лохина більше світла, і за формою квітколожа на ягоді — у лохини воно більш поламане, а у чорниці — кругле. Лохина вирощується в садових умовах, як правило, крупніше чорниці.
Ягоди вживають у свіжому вигляді, так як саме в свіжих ягодах найбільша концентрація вітамінів.
Полезные свойства голубики заключаются в высокой концентрации витаминов А, С, Е, В, которые содержатся в ягодах. Голубика также содержит антиоксиданты, аминокислоты, флавоноиды, клетчатку, витамины К, Р и РР. В ягодах есть микроэлементы: магний, кальций, калий, фосфор, натрий, железо.
Калорійність (на 100г): 57 ккал
Термін зберігання: до 3 днів
Умови зберігання: від +3°C до +8°C при вологості 90%
Основні атрибути | |
---|---|
Тип продукції | Свіжі |
Культура | Лохина |
- Ціна: 1 250 ₴/кг