Ківі
Ківі часто називають китайським крижувальником і зеленою ягодою, яку вирощують в Італії, Новій Зеландії, Чилі, Греції. У Росії плантації ківі знаходяться на чорноморському узбережжі Краснодарського краю і на півдні Дагестану.
Ківі містить велику кількість вітамінів - А, В1, В2, В6, В9, С, РР, що робить його корисним для організму. Одна ягода забезпечує тіло людини добовою дозою вітаміну С, плоди багаті на філлохінона, необхідного для синтезу білків, поліпшення згортання крові.
Також зелена екзотична ягода багата залізом, цинком, калієм, кальцієм, магнієм, натрієм і фосфором.
Калорійність (на 100г): 61 ккал
Термін зберігання: до 2 тижнів
Умови зберігання: від +1°C до +3°C при вологості 90%
Основні атрибути | |
---|---|
Тип продукції | Свіжі |
Користувальницькі характеристики | |
Культура | Ківі |
- Ціна: 330 ₴/кг