Опис
Характеристики
Інформація для замовлення
Грейпфрут
Грейпфрут багатий на вітаміни групи B, A, PP, C і D, містить у своєму складі мінерали — калій, магній, кальцій і фосфор. Шкірка цього цитруса багата на ефірні олії, а м'якоть — клітковину та речовини, що розщеплюють холестерин. Крім того, гірка плівка фрукта має властивості антиоксидантів.
Фрукти, зокрема грейпфрут, найкраще вживати між основними прийомами їжі як перекус. Пам'ятайте, що для збереження і зміцнення здоров'я харчуватися потрібно різноманітно, але в жодному разі не надмірно надмірно надмірно вживати ті чи інші види продуктів. Все добре помірно.
Калорійність (на 100 г): 42 ккал
Термін зберігання: від 7 до 14 днів
Умови зберігання: от +2°C до +5°C при влажности 85-90%
Основні атрибути | |
---|---|
Тип | Вагові |
Користувальницькі характеристики | |
Культура | Грейпфрут |
- Ціна: 216 ₴/кг