Батат картопля солодка
Батат – клубнеплодное рослина сімейства Вьюнковые, їстівні бульби якого також відомі під назвою солодкий картопля. З картоплею він нічого спільного не має.
Картопля солодкий має витягнуті бульби циліндричної форми, вага яких варіюється від 200 г до 3 кг М'якоть батату щільна, соковита і пружна, кремового, рожевого, жовтого, оранжевого або червоного кольору. На смак м'якоть трохи солодкувата, нагадує моркву, гарбуз або підморожений картоплю.
Внести у свій раціон харчування коренеплід потрібно людям, які займаються спортом, так як в цьому продукті містяться складні вуглеводи. Проведені дослідження свідчать, що батат допомагає бодібілдерам зменшити біль і спазми в м'язах.
Калорійність (на 100г): 86 ккал
Термін зберігання: до 2 тижнів
Умови зберігання: від +12°C до +16°C при вологості 85-90%
Основні | |
---|---|
Культура | Картопля |
Тип | Вагові |
- Ціна: 205 ₴/кг