Мигдаль пластівці
Мигдаль корисний за рахунок свого природного складу. Він вважається прекрасним джерелом кальцію, заліза, магнію, фосфору і калію. В ньому багато вітамінів групи В (В1, В2, В3, В5, В6, В9), а також токоферолу (вітаміну Е). Мигдаль корисний для серця і судин, так як він містить багато ненасичених жирів, амінокислот і мінералів. Горішки багаті рослинними флавоноїдами, які активізуються за допомогою вітаміну Е.
Харчові волокна допомагають «прочищати» організм, вони живлять мікрофлору кишечника корисними бактеріями, і впливають на пребиотическую функцію. Мигдаль важливо поєднувати з продуктами, в яких міститься багато антиоксидантів – вітаміну С, А, цинку і селену. Сюди відноситься капуста, болгарський перець, брокколі, цитруси, індичка, телятина, курка.
Калорійність (на 100г): 579 ккал
Термін зберігання: до 3 місяців
Умови зберігання: від 0°C до +10°C при вологості 70%
Основні | |
---|---|
Культура | Мигдаль |
- Ціна: 475 ₴/кг