Опис
Характеристики
Інформація для замовлення
Інжир в'ялений
Користь в'яленого інжиру для організму.
Фігове дерево росте в областях із субтропічним кліматом. Його плоди називають смоковницею чи інжиром. У свіжому вигляді вони зберігають свій смак та корисні властивості не більше 3 днів. Тому найчастіше інжир зустрічається у сушеному вигляді. Він цінується за вміст таких речовин: клітковина, марганець, фіцин, кальцій, жирні поліненасичені кислоти, дубильні речовини, натрій, фруктоза та глюкоза, пектини, бета-каротин та ін.Калорійність (на 100г): 249 ккал
Термін зберігання: до 6 місяців
Умови зберігання: від 0°C до +10°C при вологості 70-75%
Основні атрибути | |
---|---|
Тип продукції | Сушені |
Культура | Інжир |
Виробник | БЕТ |
- Ціна: 375 ₴/кг