Гриби Гливи
Глива є багатим джерелом калію, необхідний вміст якого в організмі покращує діяльність серця та нирок.
Замість глюкози глива містить манітол, тому діабетики можуть сміливо включати в свою дієту страви з глива.
Глива містить велику кількість вітамінів групи В і D, які необхідні для підтримки здоров'я людини. Помірне щоденне споживання грибів забезпечить суттєву частку добової потреби людини у цих вітамінах.
Полісахариди та клітковина гливи є хорошими сорбентами і допомагають очищати організм від токсинів та важких металів.
Калорійність (на 100г): 33 ккал
Термін зберігання: до 5 днів
Умови зберігання: від +2°C до +5°C при вологості 80-95%
Основні атрибути | |
---|---|
Тип продукції | Свіжі |
Вид грибів | Гливи |
Тип | Вагові |
- Ціна: 195 ₴/кг