Кошик
125 відгуків
Кошик
+380 (73) 941-41-14
Перець Чілі червоний, фото 2
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення

Перець Чілі червоний

 

Усі види червоного перцю активно використовуються в кулінарії, особливо в країнах Латинської Америки і жарких азіатських країнах. Самими популярними сортами в готуванні є жовтий, червоний і зелений чилі, кашмірський чилі, який вважається самим ароматним, халапеньо, хабанера і серрано — дуже пекучі сорту. Перці сушать, мелють, маринують, додають смажені або запечені страви, коптять, а також додають в гострі соуси.

Калорійність (на 100 г): 40 ккал

Термін зберігання: до 1 тижня

Умови зберігання: від +1°C до +5°C при вологості 85-90%

Основні
Тип продукціїСвіжі
КультураПерець
ТипВагові
  • Ціна: 535 ₴/кг

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner