Опис
Характеристики
Інформація для замовлення
Перець Чілі червоний
Усі види червоного перцю активно використовуються в кулінарії, особливо в країнах Латинської Америки і жарких азіатських країнах. Самими популярними сортами в готуванні є жовтий, червоний і зелений чилі, кашмірський чилі, який вважається самим ароматним, халапеньо, хабанера і серрано — дуже пекучі сорту. Перці сушать, мелють, маринують, додають смажені або запечені страви, коптять, а також додають в гострі соуси.
Калорійність (на 100 г): 40 ккал
Термін зберігання: до 1 тижня
Умови зберігання: від +1°C до +5°C при вологості 85-90%
Основні | |
---|---|
Тип продукції | Свіжі |
Культура | Перець |
Тип | Вагові |
- Ціна: 380 ₴/кг