У свіжому коренеплоді міститься найбагатший комплекс корисних елементів. До нього увійшли вітаміни: С, Е, D, РР та групи В, мікроелементи: сірка, хлор, калій, кальцій, фосфор, бір, мідь, селен, магній та багато інших. Морква є безперечним лідером за вмістом вітаміну А.
Вітаміни С та Е допомагають уповільнити процеси старіння, К – підвищує згортання крові. Калій нормалізує серцево-судинну діяльність, кальцій та фосфор зміцнюють зуби та кістки, хлор підтримує водний баланс в організмі.
Калорійність (на 100г): 35 ккал
Термін зберігання: до 15 днів
Умови зберігання: від +2°C до +10°C при вологості 80-90%
Основні | |
---|---|
Тип продукції | Свіжі |
Культура | Редис |
Тип | Вагові |
- Ціна: 95 ₴/кг