Лайм
У лаймі міститься багато вітаміну C і A, а також вітамінів групи B. Серед мікроелементів цього фрукта можна відзначити калій, кальцій, фосфор, залізо. Високий вміст аскорбінової кислоти і калію, наділяють лайм властивість зміцнювати кровоносні судини.
Ефірні масла лайму приводять у норму процес травлення і сприяють поліпшенню апетиту. Лайм рекомендується як відмінний засіб для профілактики захворювань серцево-судинної системи. Крім іншого, лайм надає заспокійливу дію на нервову систему і покращує настрій.
Калорійність (на 100г): 30 ккал
Термін зберігання: до 2 тижнів
Умови зберігання: від +2°C до +5°C при вологості 90%
Основні атрибути | |
---|---|
Тип продукції | Свіжі |
Тип | Вагові |
Користувальницькі характеристики | |
Культура | Лайм |
- Ціна: 600 ₴/кг