Опис
Характеристики
Інформація для замовлення
У величезному різноманіття овочів цибуля незмінно займає провідні позиції з поширеності. Його склад унікальний. Корисні речовини, що у великих концентраціях містяться в його складі, незамінні для людини. Червона цибуля є ще більш досконалим продуктом у плані користі для здоров'я. Зовнішня привабливість і багатий внутрішній вміст роблять його чудовим харчовим продуктом.
Корисні властивості продукту:
- Сприятливо впливає на роботу шлунково-кишкового тракту.
- Активізує вироблення травних ферментів і прискорює травні процеси.
- Зміцнює імунітет і збільшує захисні сили організму, що дуже важливо в період підвищення рівня захворюваності гострими респіраторними вірусними інфекціями.
- Протимікробні властивості. Завдяки цьому часто використовується як природний антисептик і антибіотик.
- Антиоксидантний ефект.
- Регулярне вживання овочу в їжу допоможе запобігти розвитку онкологічних захворювань.
- Зміцнює кровоносні судини, знижує їх проникність, підвищує тонус і еластичність. Це можливо завдяки вмісту великої кількості флаваноїдів і ефірних олій.
- Профілактика атеросклерозу.
- Знижує рівень холестерину в крові, сприяє нормалізації жирового обміну.
- Сприяє усуненню набряків і виведенню шкідливих речовин з організму людини.
- Гіполіпідемічний ефект. До складу овочу входить природний гормон глюкінін, який бере участь у регуляції рівня цукру в крові.
- Оновлює клітинний склад крові. Активізує вироблення червоних кров'яних тілець, підвищує рівень гемоглобіну, перешкоджаючи розвитку анемії.
- Протизапальна, противірусна та зміцнювальна дія під час зовнішнього застосування.
- Знімає набряк і запалення, розкриває пори та сприяє їх очищенню, усуває жирний блиск. Шкіра стає м'якою, еластичною і приємною на дотик.
Калорійність (на 100 г): 40 ккал
Термін зберігання: від 1 до 3 місяців
Умови зберігання: от +1°C до +4°C при влажности 90%
Основні | |
---|---|
Тип продукції | Свіжі |
Культура | Цибуля |
Тип | Вагові |
- Ціна: 150 ₴/кг