Опис
Інформація для замовлення
Петрушка — популярна трав'яниста рослина, що повсюдно росте на городах і використовується в кулінарії як приправа. Також петрушка має лікувальні властивості. У цій статтітиметься про одну з різновидів роду петрушки — петрошці кучерявої, про її корисні властивості й особливості вирощування.
Якщо ввести зелену частину рослини в щоденне меню, то можна зазначити:
- поліпшення зору;
- зміцнення та вибілювання зубів; омолодження організму;
- зміцнення імунітету;
- поліпшення стану серцево-судинної системи;
- налагодження обмінних процесів;
- зникнення запальних процесів у суглобах;
- нормалізацію рівня цукру;
- зникнення проблем, пов'язаних із підвищеною кислотністю;
- нормалізацію апетиту;
- зникнення запальних процесів у сечовивідній системі;
- очищення організму та злагоджену роботу печінки, товстого кишківника, жовчного.
Калорійність (на 100 г): 36 ккал
Термін зберігання: до 1 тижня
Умови зберігання: від +2 °C до +12 °C за вологості 90-95%
- Ціна: 266 ₴/кг