Морква не мита
Рослинний продукт, відомий навіть дитині, славиться своїми лікувальними, харчовими та косметичними властивостями, однак має й деякі обмеження до споживання.
Дієтологи та фахівці в галузі здорового харчування вже давно визнали цінність моркви, включно з нею в різні розвантажувальні та дієтичні меню. Знання складу та властивостей овочу допоможе визначити, у яких кількостях допустиме його вмикати у своє щоденне меню, щоб не завдати шкоди організму.
У свіжому коренеплоді міститься найбагатший комплекс корисних елементів. До нього увійшли вітаміни: С, Е, D, PP і групи B, мікроелементи: сірка, хлор, калій, кальцій, фосфор, бор, мідь, селен, магній і багато інших. Морква є безперечним лідером за вмістом вітаміну А.
Калорійність (на 100 г): 35 ккал
Термін зберігання: до 15 днів
Умови зберігання: від +2 °C до +10 °C за вологості 80-90%
- Ціна: 65 ₴/кг