М'якоть щільна і соковита, кремового кольору. Яблука лиголь краще їсти сирими, так як при термічній обробці втрачається користь від вітамінів і корисних речовин.
Користь яблука Лиголь
Яблука Лиголь не калорійні і не містять багато цукру — 50 ккал і 10 г вуглеводів на 100 грам. Кислинка забезпечується високим вмістом вітаміну С, головного помічника для одужання від застуди та інфекцій. В яблуці лиголь також міститься багато вітамінів В1, В2 і Е, які позитивно впливають на нервову систему, настрій і працездатність людини. Також в яблуках міститься дуже багато антиоксидантів, які здатні підбадьорити вас краще, ніж міцну каву. Вітамін Р сприяє очищенню організму від токсинів, а разом з марганцем він добре очищає кишечник і стимулює перистальтику. Також цьому сприяє клітковина, яка міститься в яблуці лигольд у великій кількості.
Калорійність (на 100г): 52 ккал
Термін зберігання: до 2 місяців
Умови зберігання: від 0°С до 3°С
- Ціна: 24 ₴