Слива рожева в Україні цей сорт з'явився в XIX столітті і дуже швидко поширився по всій країні.
Даний вид має приємний рожевий колір. Смак дуже солодкий, але не нудотний. М'якоть плоду дуже соковита і має щільну консистенцію.
У рожевій сливі дуже багато вітамінів, а кількість фосфору і калію більше ніж у грушах або яблуках. Ученими доведено, що вживання слив зміцнює імунітет, а також допомагає запобігти утворенню багатьох видів ракових пухлин. Також, вони корисні для травлення. Крім того, відмінно покращують кровообіг і зміцнюють серце і судини. В народній медицині використовуються не тільки плоди, але ще і листя дерева для компресів.
Калорійність (на 100г): 46 ккал
Термін зберігання: до 5 днів
Умови зберігання: від +3°C до +4°C при вологості 90-95%
- Ціна: 50 ₴