
Опис
Інформація для замовлення
Груша використовується в якості лікарського засобу ще з давнини. До складу стиглих плодів входять численні вітаміни, фолієва кислота, а також йод, калій, кальцій та інші елементи.
Груша сорту «Пакхам» містить велику кількість вуглеводів при невисоку калорійність продукту і має чималу кількість переваг:
- використання стиглих плодів цього сорту стимулює виведення з організму людини важких металів і токсичних компонентів;
- в груші «Пакхам» міститься значна кількість нерозчинної клітковини, яка сприяє нормалізації роботи шлунка і кишечника;
- свіжі і стиглі плоди характеризуються низькими показниками кислотності і високим рівнем цукристості, що робить смак груші цього сорту дуже збалансованим;
- стиглі плоди дуже корисні при захворюваннях щитовидної залози і допомагають організму не тільки засвоювати залізо, але і виводити зайву воду, а також беруть участь в процесі утворення гемоглобіну;
- до складу м'якоті входять кам'янисті клітини, які іноді хрустять при раскусывании плода. Вони також надають позитивний вплив на організм людини;
- високий вміст пектину в м'якоті груші дуже корисно, пектин знижує рівень холестерину;
- поживні речовини і вітаміни, що входять до складу груші, сприяють зміцненню імунної системи.
Калорійність (на 100г): 67 ккал
Термін зберігання: від 2 до 4 місяців
Умови зберігання: від +2°C до +5°C при вологості 85-90%
- Ціна: 85 грн/кг