Кошик
125 відгуків
Кошик
+380 (73) 941-41-14
Груша Пакхам, фото 2
Опис
Інформація для замовлення

Груша використовується як лікарський засіб ще з давніх часів. До складу стиглих плодів входять численні вітаміни, фолієва кислота, а також йод, калій, кальцій та інші елементи.

Груша сорту «Пакхам» містить велику кількість вуглеводів за невисокої калорійності продукту та має чималу кількість переваг:

  • використання стиглих плодів цього сорту стимулює виведення з організму людини важких металів і токсичних компонентів;
  • в груші «Пакхам» міститься чимала кількість нерозчинної клітковини, яка сприяє нормалізації роботи шлунка та кишечника;
  • свіжі та стиглі плоди характеризуються низькими показниками кислотності та високим рівнем цукристості, що робить смак груші цього сорту дуже збалансованим;
  • стиглі плоди дуже корисні під час захворювань щитоподібної залози та допомагають організму не тільки засвоювати залізо, але й виводити зайву воду, а також беруть участь у процесі утворення гемоглобіну;
  • до складу м'якоті входять кам'янисті клітини, які іноді хрустять під час розкушування плода. Вони теж позитивно впливають на організм людини;
  • високий вміст пектину в м'якоті груші дуже корисний, пектин знижує рівень холестерину;
  • поживні речовини та вітаміни, що входять до складу груші, сприяють зміцненню імунної системи.

 

Калорійність (на 100 г): 67 ккал

Термін зберігання: від 2 до 4 місяців

Умови зберігання: от +2°C до +5°C при влажности 85-90%

  • Ціна: 85 ₴/кг

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner