Опис
Інформація для замовлення
Груша використовується як лікарський засіб ще з давніх часів. До складу стиглих плодів входять численні вітаміни, фолієва кислота, а також йод, калій, кальцій та інші елементи.
Груша сорту «Пакхам» містить велику кількість вуглеводів за невисокої калорійності продукту та має чималу кількість переваг:
- використання стиглих плодів цього сорту стимулює виведення з організму людини важких металів і токсичних компонентів;
- в груші «Пакхам» міститься чимала кількість нерозчинної клітковини, яка сприяє нормалізації роботи шлунка та кишечника;
- свіжі та стиглі плоди характеризуються низькими показниками кислотності та високим рівнем цукристості, що робить смак груші цього сорту дуже збалансованим;
- стиглі плоди дуже корисні під час захворювань щитоподібної залози та допомагають організму не тільки засвоювати залізо, але й виводити зайву воду, а також беруть участь у процесі утворення гемоглобіну;
- до складу м'якоті входять кам'янисті клітини, які іноді хрустять під час розкушування плода. Вони теж позитивно впливають на організм людини;
- високий вміст пектину в м'якоті груші дуже корисний, пектин знижує рівень холестерину;
- поживні речовини та вітаміни, що входять до складу груші, сприяють зміцненню імунної системи.
Калорійність (на 100 г): 67 ккал
Термін зберігання: від 2 до 4 місяців
Умови зберігання: от +2°C до +5°C при влажности 85-90%
- Ціна: 85 ₴/кг