Популярність Цикорію почалася в Бельгії та Франції в XIХ столітті. Там він вважався королівським делікатесом. Характерною рисою цієї зелені є гіркуватий присмак і середнього розміру біло-зелене листя.
Вчені стверджують, що він здатний повністю налагодити роботу шлунково-кишкового тракту та прискорити процес травлення. Його низька калорійність визнана дієтологами, тому він такий популярний серед охочих схуднути й очистити організм. Страхувальним діабетом, цикорій особливо показаний, адже він стимулює вироблення інсуліну, у такий спосіб знижуючи рівень цукру та холестерину.
У кулінарії він використовується найбільше в сирому вигляді: як основа салатів або ж фарбування закусок.
Калорійність (на 100 г): 23 ккал
Термін зберігання: до 5 днів
Умови зберігання: от +1°C до +4°C
- Ціна: 140 ₴