Рукола бебі 125 г
Рукола володіє гострим смаком, трохи нагадує гірчицю. Її використовують свіжою або трохи засмажують. Підсмажена на соняшниковій або оливковій олії рукола втрачає гостроту і набуває більш ніжний смак, що віддалено нагадує цвітну капусту. Свіжої її додають у салати, до м'ясних страв (до яких вона ідеально підходить завдяки специфічній гірчинці), в соуси і маринади до м'яса.
Зміцнює і сприяє роботі травної, імунної систем і обміну речовин. Зміцнює кровоносну і нервову системи. Знижує рівень холестерину в крові і сприяє виробленню гемоглобіну.
Калорійність (на 100г): 25 ккал
Термін зберігання: 4 дні
Умови зберігання: від +2°C до +3°C при вологості 90-95%
- Ціна: 86 ₴