Спаржева квасоля - універсальний продукт виду бобових. Сама по собі вона є недозрілими бобами звичайної квасолі. Такий спосіб використання її в їжу прийшов до нас з Індонезії, яка і зараз залишається її великим виробником.
Як і всі бобові, спаржа багата на клітковину, білки і мікроелементи. Спортсменам, охочим наростити м'язову масу, рекомендовано її вживання у великих кількостях. Цей вид бобових дуже популярний серед вегетаріанців, оскільки він простий у приготуванні і має необхідні мікроелементи для здоров'я людини. Спаржеву квасолю можна вживати в тушкованому вигляді, відварну, робити з неї всі можливі паштети, а також заморожувати на тривалий термін.
Калорійність (на 100г): 31 ккал
Термін зберігання: до 5 днів
Умови зберігання: від +1°C до +2°C при вологості 85-95%
- Ціна: 310 ₴/кг