Кошик
125 відгуків
Кошик
+380 (73) 941-41-14
Корінь петрушки, фото 2
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення

Корінь петрушки

 

Для отримання кореня петрушки, придатного до вживання в їжу, вирощують петрушку спеціальних сортів – кореневих. Вони володіють великими, розвиненими коренями, на відміну від звичайних, листових сортів, культивованих для отримання зелені. 

Корень петрушки используют сырым, немного запекают или поджаривают. Его добавляют в салаты, супы, к запекаемым рыбе или мясу, в соусы.

Багатий, насамперед, ефірними маслами, містить мінеральні речовини і вітаміни. Як і зелень рослини, корінь за вмістом вітамінів С і бета-каротину перевершує загальновідомих лідерів – лимон і моркву. В народній медицині коріння петрушки приписують бактерицидну дію.

 

Калорійність (на 100г): 51 ккал

Термін зберігання: від 1 до 3 місяців

Умови зберігання: від +1°C до +4°C при вологості 90%

Основні
ВиробникБЕТ
  • Ціна: 105 ₴/кг

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner