Кольбарбі належить до роду капустяні та є різновидом городньої капусти. Вона стала відома ще під час імперії й багато народів Середземномор'я поєднували її зі штановою.
Кольбарі така багата на вітамін С, що перевершує навіть лимон. Також вона є джерелом білка та рекомендована людям, які страждають на ожиріння і підвищений цукор у крові. Багато хто використовує її як сечогінний засіб і як профілактику захворювань судин і кишківника. Капуста кольробі чудово засвоюється і, на відміну від звичайної білочаної капусти, не викликає метеоризм. Сік кольбарбі покращує травлення й збуджує апетит, саме тому його рекомендують давати дітям перед їдою.
Калорійність (на 100 г): 27 ккал
Термін зберігання: до 3 місяців
Умови зберігання: от 0°C до +3°C при влажности 80-90%
- Ціна: 76 ₴/кг