Кошик
125 відгуків
Кошик
+380 (73) 941-41-14
Персик, фото 2
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення

Аромат персика здатний діяти на організм людини як антидепресант. Також фрукт може впливати на діяльність мозку, покращуючи пам'ять і підвищуючи концентрацію уваги.

Персик належить до підроду Мигдаль роду Слива сімейства Рожеві. Росте в помірно-теплому кліматі України, Молдови, Грузії, на Кавказе, також персик вирощують в Середньої Азії.

В м'якоті фрукта містяться: органічні кислоти, аскорбінова кислота, вітаміни групи B, пектинові речовини, каротин, мінеральні речовини — калій, фосфор, залізо, марганець, мідь, селен, магній, цинк.

Завдяки великій кількості вітамінів у персиках, їх рекомендують їсти для профілактики від застуди та авитаминоза. Один персик забезпечує організму 3⁄4 денної норми вітаміну С.

Також персики корисно їсти людям з зниженим гемоглобіном, анемією, а також у стресових ситуаціях. Вживання персиків сприяє підвищенню апетиту, поліпшенню травлення, персик добре втамовує відчуття голоду.

Персик також використовують у косметології — з насіння фрукта готують персикова олія. М'якоть фрукта використовують для приготування косметичних масок під час сонячних опіків. Екстракт персика входить до склад косметичних тоніків.

 

Калорійність (на 100 г): 45 ккал

Термін зберігання: до 6 днів

Умови зберігання: 0°C

Основні атрибути
Тип продукціїСвіжі
КультураПерсики
  • Ціна: 95 ₴/кг

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner