

Пастернак корінь
Пастернак — це дальній родич моркви та петрушки, рослина родини Зонтичні, що має білий коренеплод.
Сьогодні пастернак застосовується в кулінарії швидше як пряність, ніж овоч. Коренем пастернака ароматизують салати, рагу, гарніри, супи, пиво та навіть десерти.
Невеликі коренеплоди пастернака найсолодші, а великі — ароматні.
На зиму коренеплоди пастернаку можна сушити, солити або заготовляти свіжими.
Пастернак містить більше вітамінів і мінералів, ніж морква. Особливо багатий він на калій, кремній, фосфор. У коренеплодах пастернака міститься крохмаль, білки, ефірні олії, клітковина, пектинові речовини та олії.
Калорійність (на 100 г): 47 ккал
Термін зберігання: від 1 до 3 місяців
Умови зберігання: от +1°C до +4°C при влажности 90%
Основні | |
---|---|
Тип продукції | Свіжі |
Користувальницькі характеристики | |
Культура | Пастернак корінь |
- Ціна: 170 ₴/кг