
Малина
Малина — цінний ягода, в якій містяться вітаміни A, B, C. Малину рекомендують їсти тим, чия робота пов'язана з постійним нервовим напругою, а також при недокрів'ї та захворюваннях шлунково-кишкового тракту.
Ягода містить велику кількість вітаміну С і не втрачає цілющі властивості після термічної обробки, тому вона незамінна при простудних захворюваннях.
Крім того, в малині міститься саліцилова кислота, яка має жарознижуючу дію. Тому малина по праву вважається «натуральним аспірином». Але на відміну від ліків, ягоди не подразнюють слизову шлунка.
Вживання ягід здатне зміцнити імунітет і поліпшити колір обличчя. Малина допомагає в лікуванні хвороб шлунково-кишкового тракту, завдяки протизапальним і знеболюючим властивостями.
Калорійність малини досить низька, що дає можливість є її при схудненні без шкоди для фігури.
Калорійність (на 100г): 46 ккал
Термін зберігання: до 3 днів
Умови зберігання: від +1°C до +3°C при вологості 90-%
Основні атрибути | |
---|---|
Тип продукції | Свіжі |
Культура | Малина |
- Ціна: 1 150 ₴/кг