
Червона смородина
По поживним і лікувальним властивостям червона смородина – одна з найцінніших ягідних культур. Вона багата органічними кислотами, поєднання яких обумовлює приємний, освіжаючий смак. Ягода містить вітамін А, С, Е, а також залізо, калій, янтарну і яблучну кислоту. У продукті, крім іншого, велика кількість антиоксидантів, здатних гальмувати старіння і протистояти раковим клітинам.
Містяться в ягодах червоної смородини янтарна і яблучна кислоти, які відносяться до групи энергодающих сполук, ефективні при перевтомі. Саме тому смородиновий сік рекомендують застосовувати спортсменам для підтримки тонусу при марафонських забігах, для прискорення відновлення сил після змагань. Велику користь вищевказані кислоти приносять літнім людям.
Калорійність (на 100г): 56 ккал
Термін зберігання: до 3 днів
Умови зберігання: від +1°C до +3°C при вологості 90%
Основні атрибути | |
---|---|
Тип продукції | Свіжі |
Культура | Смородина |
- Ціна: 150 грн