
Липень — розпал сезону ожини. Кисло-солодка ягода ідеальний інгредієнт для різних пирогів, джемів, коктейлів і соусів. Її приємний смак зробить незабутнім будь десерт на вашому столі.
Ожина допомагає підвищити імунітет і зміцнити нервову систему. Ягода багата антиоксидантами, які захищають організм від ракових захворювань. Ожина мають протизапальну, очисний та жарознижувальну дію.
В плодах ежевики содержится большое количество: магния, калия, кальция, меди, марганца. Ежевика также позитивно влияют на работу кишечника, улучшая его перистальтику. В чем еще польза ежевики? Регулярное употребление ежевики положительно влияет и на работу головного мозга.
Ягоды также показаны диабетикам — в плодах содержится мало углеводов.
Важно знать и то, что в ягодах ежевики намного больше органических кислот, Р-активных веществ и микроэлементов, чем в малине.
При этом ягоды ежевики более плотные, они не повреждаются при сборе и долго хранятся в холодильнике.
Калорийность (на 100г): 43 ккал
Термін зберігання: до 4 днів
Умови зберігання: від +1°C до +3°C при вологості 85-90%
Основні атрибути | |
---|---|
Тип продукції | Свіжі |
Культура | Ожина |
Тип | Вагові |
- Ціна: 380 грн