Апельсини
Апельсин вкрай корисний при авітамінозі, оскільки містить безліч вітамінів у високій концентрації: С, А, Е, вітаміни групи В.
Пектин і клітковина у складі апельсина допомагають при різних захворюваннях шлунка і кишечника.
Також апельсиновий сік п'ють за їжею для збудження апетиту, що допоможе під час хвороби з'їсти потрібну кількість їжі. Фітонциди у складі цього фрукта володіють антибактеріальним ефектом. Якщо з'їдати половинку апельсина під час застуди, слабкість і розбитість трохи відступлять, і ви видужаєте швидше.
Калорійність (на 100г): 47 ккал
Термін зберігання: до трьох тижнів
Умови зберігання: +7°С...+10°С при вологості 80% - 90%
Основні атрибути | |
---|---|
Тип продукції | Свіжі |
Культура | Апельсини |
Тип | Вагові |
- Ціна: 280 ₴/кг