Савойська капуста — солодкий овоч без гіркуватості. Добре підходить для салатів. Завдяки ніжній текстурі не вимагає тривалої термічної обробки.
У листя часто загортають сосиски, м'ясну й овочеву начинку. Слугує чудовим доповненням для несолодких пирогів, запіканок і супів. Підходить для тістечок, вареників і голубців.
Савойська капуста має невисоку харчову цінність. У 100 грамах усього 28 ккал. Дієтологи рекомендують додавати цей продукт до раціону тим людям, які прагнуть скинути зайву вагу та нормалізувати метаболізм.
Серед цінних інгредієнтів продукту:
- Вітаміни (РР, А, Е, С, В1, В2, В6).
- Мікроелементи (калій, магній, фосфор, натрій).
- Каротин, тіамін, рибофлавін.
- Амінокислоти.
- Гірчична олія.
- Клітковина.
- Пектинові з'єднання.
Калорійність (на 100 г): 28 ккал
Термін зберігання: до 7 днів
Умови зберігання: от +0°C до +4°C при влажности 90%
Основні атрибути | |
---|---|
Культура | Капуста |
Основні | |
Тип продукції | Свіжі |
Тип | Вагові |
- Ціна: 142 ₴/кг