Тархун (естрагон) свіжий
Тархун має приємний легкий аромат і пряний смак. Екстракт рослини тархун часто використовують для приготування однойменного лимонаду, а також вин, лікерів і пряного оцту.
Сухий тархун підходить в якості приправи до м'ясних і рибних страв, майонезів, а свіжий використовують для соусів, салатів, страв з птиці, м'яса і яєць, для солодких пирогів і курячих супів. Тархун є одним з основних інгредієнтів грузинського страви чакапулі.
Вживання в їжу тархуна сприяє поліпшенню апетиту, обміну речовин і кращому засвоєнню важких м'ясних страв.
Рослина допомагає при авітамінозі, також тархун використовують як тонізуючий і бактерицидного засобу.
Калорійність (на 100г): 25 ккал
Термін зберігання: до 2 днів
Умови зберігання: від 0°C до +2°C при вологості 90-95%
Користувальницькі характеристики | |
---|---|
Культура | Тархун |
Основні | |
Тип продукції | Свіжі |
Тип | Вагові |
- Ціна: 1 340 ₴/кг