Кошик
90 відгуків
Наявність документів
Знак Наявність документів означає, що компанія завантажила свідоцтво про державну реєстрацію для підтвердження свого юридичного статусу компанії або фізичної особи-підприємця.
Кошик
+380 (73) 941-41-14
Апельсин фреш, фото 2
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення

В Європі апельсин дізналися тільки в 15 столітті. Всі оцінили незвичайний і красивий фрукт, і зробили спроби вирощувати дерево в новому кліматі. Для цього довелося побудувати спеціальні теплиці, огороджувальні заморський фрукт від холоду. Їх назвали оранжереями (від слова orange — «апельсин»).

Російська назва «апельсин» ми запозичили у голландців. Вони називали його «appelsien» - що дослівно перекладається як «яблуко з Китаю».

Основні постачальники апельсинів раніше країни з жарким тропічним і субтропічним кліматом: Індія, Китай, Бразилія, теплі штати Америки. У країнах з холодним кліматом апельсини можуть вирощувати тільки в оранжереях, оскільки на відкритому повітрі замерзають дерева.

Апельсин вкрай корисний при авітамінозі, оскільки містить безліч вітамінів у високій концентрації: С, А, Е, вітаміни групи В.

Пектин і клітковина у складі апельсина допомагають при різних захворюваннях шлунка і кишечника. Вони обволікають слизову, сприяють прискоренню перистальтики при запорах, живлять корисні мікроорганізми в кишечнику. До речі, саме пектин дає апельсинового джему таку желеподібну структуру.

Також апельсиновий сік п'ють за їжею для збудження апетиту, що допоможе під час хвороби з'їсти потрібну кількість їжі. Фітонциди у складі цього фрукта володіють антибактеріальним ефектом. Якщо з'їдати половинку апельсина під час застуди, слабкість і розбитість трохи відступлять, і ви видужаєте швидше.
 

Калорійність (на 100г): 47 ккал

Термін зберігання: до трьох тижнів

Умови зберігання: +7°С...+10°С при вологості 80% - 90%

Основні атрибути
Тип продукціїСвіжі
КультураАпельсини
ТипВагові
  • Ціна: 45 грн/кг

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner