Кошик
90 відгуків
Наявність документів
Знак Наявність документів означає, що компанія завантажила свідоцтво про державну реєстрацію для підтвердження свого юридичного статусу компанії або фізичної особи-підприємця.
Кошик
+380 (73) 941-41-14
Морква не мита, фото 2
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.
Опис
Інформація для замовлення

Оранжевий корінплод належить до овочів, які рекомендують вживати найчастіше, щоб визначити користь і потенційну шкоду моркву для організму.

Рослинний продукт, відомий навіть дитині, добре відомий за свої лікувальні, харчові та косметичні властивості, але він також має певні обмеження на споживання.

Дієтологи та фахівці у галузі раціонального харчування вже давно визнали цінність моркви, у тому числі її в різних розвантаженнях та дієтичній меню. Знаття складів і властивостей овочів допоможе визначити, в яких кількостях його включати у своє щоденне меню, щоб не завдати шкоди організму.

У свіжому коренінні міститься найбагатший комплекс корисних елементів. У ньому увійшли вітаміни: С, Е, D, РР і групи В, мікроелементи: сірка, хлор, калій, кальцій, фосфор, бор, мідь, селен, магній та багато інших. Морква є лідером вітаміну А.

Вітаміни С та Е допомагають сповільнити процес старіння, К - підвищує зсідання крові. Калій нормалізує серцево-судисту діяльність, кальцій і фосфор зміцнюють зуби та кістки, хлор підтримує баланс води в організмі.

Селен підвищує імунітет і зберігає молодість, фтор відповідальний за діяльність ендокринної системи. Брак дитячого вітаміну D може призвести до рахіту. Крижана морква корисна і тим, що є низькокалорійним продуктом. Це робить її незамінним елементом багатьох дієтичних програм і фітнес-діет (у 100 г міститься лише 40 ккал).

Не менш цінним є солодкий овоч з високим вмістом біофлавонідів, антоціанів, моносахаридів, органічних амінокислот і рослинних грубих волокон — клітковини, які сприяють очищенню організму від токсичних та шлангів.

Моркова ботва зазвичай викидається, і зовсім марно. Вона містить не меншу кількість корисних нутрієнтів, а концентрацію деяких, навіть більше.

Зверніть увагу, що користі вареної моркви зберігаються майже на попередньому рівні. До того ж, пройшовши термообробку, вона набуває нових властивостей. Після варки в коренеплоді знижується вміст ліпидів та кліткочків, але овочі стають більш легко засвоювані, поліпшують роботу кишкового тракту і збільшують виробництво шлункового соку.
 

Калорії (на 100г): 35 ккал

Термін зберігання: до 15 днів

Шаблони зберігання: Від +2 °C до + 10 градусівC при вологості 80-90%

 

  • Ціна: 50 грн/кг

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner