
Лохина свіжа
Лохина — неймовірно смачна і корисна ягода, яка містить безліч мікроелементів. Її складно зібрати, не пошкодивши, і проблематично зберігати, що і відбивається на ціні.
Ягоди вживають у свіжому вигляді, так як саме в свіжих ягодах найбільша концентрація вітамінів.
Корисні властивості лохини полягають у високій концентрації вітамінів А, С, Е, В, які містяться В ягодах. Лохина також містить антиоксиданти, амінокислоти, флавоноїди, клітковину, вітаміни К, Р і РР. У ягодах є мікроелементи: магній, кальцій, калій, фосфор, натрій, залізо.
Лохина зміцнює імунну систему, знижує рівень холестерину в крові, забезпечує профілактику атеросклерозу, гіпертонії, а також нормалізує обмін речовин. Якщо вживати лохину регулярно, вона сприяє відновленню зору, а також нормалізує роботу серця і органів травлення.
Калорійність (на 100г): 57 ккал
Термін зберігання: до 3 днів
Умови зберігання: від +3°C до +8°C при вологості 90%
- Ціна: 350 грн/упаковка