Кошик
159 відгуків
Кошик
+380 (73) 941-41-14
Огірок Естафету, фото 1
Опис
Інформація для замовлення

Огірки містять калій, кальцій, залізо, фосфор, йод, у невеликих кількостях є в огірках і найважливіші вітаміни: каротин, В2, B1, PP, пантотенова кислота, В6, С та інші. Тому за корисними та лікувальними властивостями огірки не поступаються моркви, помідорам, цитрусовому цитрусовому.

Огірки мають гарні косметичні властивості, завдяки чому широко використовуються як косметичний засіб для догляду за шкірою. Огірковий сік освіжає шкіру, вибілює її, надає їй оксамитовість і матовість, а також сприяє видаленню вугрової висипки, веснянок, пігментованих плям і засмаги. Корисно час від часу протирати обличчя скибочками огірка.

Дуже поширені різні маски, що містять огірок.

Огірок — найнижчий за поживністю продукт, у ньому цінуються швидше смакові переваги, а не харчові. Огірок накопичує в собі до 96 і більше відсотків води.

Огірки мають певні лікувальні властивості: підвищують апетит, сприяють гарному засвоєнню їжі. Свіжі плоди корисні у разі захворювання шлунка (як проносний засіб), печінки, нирок. Вживання огірків у їжу сприяє виведенню води з організму людини, покращує роботу печінки, серця та нирок. Свіжий огірковий сік вживають у разі кашлю, катарах дихальних шляхів і болів у шлунку та кишківнику.

Огірки є найкращим сечогінним засобом. Вони мають й інші цінні властивості: покращують ріст волосся, зміцнюють серцевий м'яз і судини. Огірки містять багато калію, натрію, кальцію, фосфору.

Огірок — найголовніший лужний овоч на грядці. Він швидше та найкраще за всі інші овочі зможе вирівняти в організмі кислотний дисбаланс. Це дуже важливо, оскільки кислотний зсув зазвичай ускладнює перебіг багатьох хвороб. Особливо довго й нудно в "кислих" організмах тягнуться хвороби з гнійними процесами. Якщо у вас довго не загоюються й гноїться рани, з'являються фурункули та прищики — їжте більше огірків. Безсумнівна перевага огірка — тартронова кислота. Вона зараз дуже актуальна, оскільки заважає вуглеводам перетворюватися на жири та відкладатися в організмі.

 

Калорійність (на 100 г): 15 ккал

Термін зберігання: до 10 днів

Умови зберігання: від +5 °C до +10 °C за вологості 85-90%

  • Ціна: 30 ₴/кг

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner